ΤΗΛ.: +30 210 34 71 772

Email: info@repairecu.gr

ΜΟΝΑΔΑ ABS (Anti-lock Braking System / ABS)

ΜΟΝΑΔΑ ABS (Anti-lock Braking System / ABS)

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Για όλες τις εργασίες μας  παρέχεται εγγύηση 6 μηνών καλής λειτουργίας.

 

Επιλέξτε Υπηρεσία

ΜΟΝΑΔΑ ABS (Anti-lock Braking System / ABS).
(Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών)

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών είναι ηλεκτρονικό και μηχανικό σύστημα ελέγχου της κίνησης των τροχών κατά τη διαδικασία φρεναρίσματος ενός οχήματος (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα κ.ά) έτσι ώστε να αποφεύγεται η συνεχής ακινητοποίηση τους (μπλοκάρισμα). Το μπλοκάρισμα των τροχών είναι μη επιθυμητό κατά το φρενάρισμα ενός αυτοκίνητου γιατί μειώνει σημαντικά την πρόσφυση του, δηλαδή μειώνει τη δυνατότητα αλλαγής πορείας και υπό ορισμένες συνθήκες αυξάνει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για την ακινητοποίηση του.

Mε την πάροδο των χρόνων και την συνεχόμενη χρήση του ο εγκέφαλος του ABS χάνει την επικοινωνία με το όχημα ή δεν έχει επικοινωνία με κάποιο αισθητήρα στους τροχούς με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και να ανάβει η ενδεικτική λυχνία στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Αυτό σημαίνει ότι είτε πρέπει να αντικαταστήσετε τον εγκέφαλο ABS που σε αυτή την περίπτωση θα διαπιστώσετε ότι το κόστος είναι πολύ μεγάλο ή μπορείτε να εμπιστευτείτε την RepairEcu που με την πολυετή εμπειρία, την εξειδίκευση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση και την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, που φροντίζουμε να αναβαθμίζεται συνεχώς, μπορεί να επισκευάσει τον εγκέφαλο ABS άμεσα & αποτελεσματικά με πολύ χαμηλό κόστος έναντι της αγοράς ενός καινούργιου.

 

Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας (ESP)

Το σύστημα Electronic Stability Programme ή Electronic Stability Control (ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ή ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας), γνωστό συνήθως ως ESP, είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας των σύγχρονων αυτοκινήτων, που βελτιώνει την ευστάθειά τους κατά την οδήγηση. Συγκεκριμένα, επεμβαίνει στο σύστημα πέδησης ή στο σύστημα ελέγχου κινητήρα για να αποτρέψει τις ανεξέλεγκτες πλευρικές ταλαντώσεις.

Η RepairEcu μπορεί να επισκευάσει την βλάβες & να προγραμματίσει την μονάδα ABS/ESP από διακοπή επικοινωνίας του συστήματος, βλάβες στην επικοινωνία των αισθητήρων τροχών με απόλυτη επιτυχία. Παρέχουμε γνήσια – καινούργια ανταλλακτικά και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την λύση του προβλήματος σας με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.