ΤΗΛ.: +30 210 34 71 772

Email: info@repairecu.gr

ΚΟΝΤΕΡ

ΚΟΝΤΕΡ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Για όλες τις εργασίες μας παρέχεται εγγύηση 6 μηνών καλής λειτουργίας.

 

Επιλέξτε Υπηρεσία

 

ΣΥΧΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

Τα κοντέρ παθαίνουν ζημιές είτε στην λειτουργία τους είτε στις ενδείξεις στους δείκτες βενζίνης, θερμοκρασίας, οδομέτρου, στροφόμετρου κλπ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το display (η οθόνη ή οι οθόνες) δείχνει μισά, θολά ή και καθόλου τα γράμματα & αριθμούς.

Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε κάθε είδους επισκευή είτε στους δείκτες είτε στο display με γνήσια – αξιόπιστα ανταλλακτικά των κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιρειών στο είδος τους (όχι κινέζικα, φθηνά & υποδεέστερης αξιοπιστίας) και αυτός είναι ο λόγος που μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να σας δώσουμε πολύμηνη εγγύηση καλής λειτουργιάς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Έχουμε την δυνατότητα να προγραμματίζουμε τα κοντέρ στα χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί αλλά επίσης και σε όλα τα υπόλοιπα σημεία που αποθηκεύονται τα χιλιόμετρα όπως εγκέφαλο κινητήρα, τα κλειδιά κλπ. ανάλογα με την μάρκα και τον τύπο του αυτοκίνητου και των μοτοσυκλετών.

 

Παράλληλα γίνεται και έλεγχος ιστορικού του αυτοκινήτου και διαγραφή βλαβών που τυχόν υπάρχουν στους εγκεφάλους του αυτοκίνητου με τα προηγούμενα χιλιόμετρα.

Επισκευάζουμε ηλεκτρονικά καντράν σε περίπτωση μπλοκαρίσματος του immobilizer.

 

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση και την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που φροντίζουμε να αναβαθμίζεται συνεχώς κάνει την RepairEcu να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και στα ποιο δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με εγγυημένες λύσεις στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.