ΤΗΛ.: +30 210 34 71 772

Email: info@repairecu.gr

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΙΜΟΝΙΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΙΜΟΝΙΑ

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Για όλες τις εργασίες μας στον ECU παρέχεται εγγύηση 12 μηνών καλής λειτουργίας.

 

Επιλέξτε Υπηρεσία

Οι βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει το ηλεκτρικό τιμόνι είναι να  μην διαβάζει τον αισθητήρα γωνίας-ροπής τιμονιού ή να μην λειτουργεί το ηλεκτρικό μοτέρ του τιμονιού.

Στην περίπτωση αυτή  τα συμπτώματα  μπορεί να είναι:

  • «Βαρύ» τιμόνι προς τη μία ή και προς τις δύο κατευθύνσεις.
  • Στρίψιμο με διαφορετική δύναμη προς κάθε μεριά
  • Δεν λειτουργεί καθόλου η υποβοήθηση και το τιμόνι είναι πολύ σκληρό
  • Τρέμουλο του τιμονιού (κινητήρας ηλεκτρικού τιμονιού)

Η RepairEcu μπορεί να επισκευάσει την χαλασμένη κολώνα τιμονιού, ή τον εγκέφαλο τιμονιού με απόλυτη επιτυχία, παρέχουμε γνήσια – καινούργια ανταλλακτικά και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την λύση του προβλήματος σας με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Η επισκευή του αισθητήρα γωνίας-ροπής της κολώνας τιμονιού ή του μοτέρ των ηλεκτρικών τιμονιών είναι η ποιο συμφέρουσα λύση έναντι της αγοράς μιας καινούργιας ή μιας μεταχειρισμένης κολώνας τιμονιού. Αφενός λόγο χαμηλότερου κόστους της καινούργιας και εφ ετέρου λόγο της φθοράς που σίγουρα θα έχει μια μεταχειρισμένη κολώνα τιμονιού είτε στον αισθητήρα είτε στο μοτέρ με αποτέλεσμα να σας παρουσιαστεί σύντομα η ίδια ή άλλη βλάβη.

 

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση και την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που φροντίζουμε να αναβαθμίζεται συνεχώς κάνει την RepairEcu να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και στα ποιο δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με εγγυημένες λύσεις στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.