ΤΗΛ.: +30 210 34 71 772

Email: info@repairecu.gr

ECU | ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

ECU - ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Για όλες τις εργασίες μας στον ECU παρέχεται εγγύηση 12 μηνών καλής λειτουργίας.

 

Επιλέξτε Υπηρεσία

Ο εγκέφαλος κινητήρα αποτελείται από τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα δηλαδή το Hardware & το λογισμικό δηλαδή το Software.

Μια βλάβη μπορεί να οφείλεται είτε στο Hardware είτε στο Software του εγκεφάλου.

Μετά από την διάγνωση, με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα, της βλάβης έχουμε την δυνατότητα να προβούμε στην επισκευή  του 90% των βλαβών, είτε σε επίπεδο Hardware με την αντικατάσταση των κατάλληλων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, είτε σε επίπεδο software.

Στην περίπτωση που ο δικός σας εγκέφαλος δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί, το έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να πάρει από τον καταστραμμένο εγκέφαλο το λογισμικό και να το μεταφέρει σε άλλο μεταχειρισμένο εγκέφαλο ιδίου τύπου ή καινούργιο εγκέφαλο.

Η RepairEcu σας επαναφέρει τον εγκέφαλο στην εργοστασιακή του λειτουργία και σας δίνει εγγύηση καλής λειτουργιάς 1 χρόνου.

Η RepairEcu μπορεί να προγραμματίσει στον εγκέφαλο κινητήρα το λογισμικό, έτσι ώστε να μην βλέπει ο εγκέφαλος την λειτουργία DPF (Diesel Particulate Filter) με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να αντικαταστήσετε το φίλτρο μικροσωματιδίων που είναι μια δαπανηρή διαδικασία.

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση και την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που φροντίζουμε να αναβαθμίζεται συνεχώς κάνει την RepairEcu να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και στα ποιο δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με εγγυημένες λύσεις στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.