ΤΗΛ.: +30 210 34 71 772

Email: info@repairecu.gr

IMMOBILIZER

IMMOBILIZER

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Για όλες τις εργασίες μας παρέχεται εγγύηση 6 μηνών καλής λειτουργίας.

 

Επιλέξτε Υπηρεσία

 

Το immobilizer είναι το ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα που έχουν όλα τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες και για να λειτουργήσει ομαλά απαιτείται η καλή λειτουργιά και ο συγχρονισμός, κλειδιούεγκέφαλου κινητήρα – καντράν – BODY ECU – BSI – EZS – immobox, ανάλογα με την μάρκα & το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Στην περίπτωση που ο εγκέφαλος του κινητήρα του αυτοκινήτου σας έχει μπλοκάρει και δεν λειτουργεί, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε το immobilizer από τον εγκέφαλο του κινητήρα κάνοντας τον immo off.

Αν η βλάβη είναι τέτοια που δεν μπορούμε ή δεν συμφέρει να επισκευαστεί ο εγκέφαλος με το immobilizer, όποιος εγκέφαλος του αυτοκινήτου και αν είναι αυτός όπως πχ: ECU – EZS – ELV – BSI – ESP – ABS – BODY – BSI – ECM – CGW – MEC – TACHO – IMMOBOX.

Τότε στην REIPARECU μπορούμε να μεταφέρουμε όλα τα δεδομένα software σε άλλον ίδιο μεταχειρισμένο εγκέφαλο μειώνοντας το κόστος αγοράς ενός καινούργιου και επαναφέροντας τον σε πλήρη εργοστασιακή λειτουργία. Στην περίπτωση αυτή χρειαζόμαστε μόνο τον εγκέφαλο η όποιο άλλο control unit έχει πρόβλημα.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η απώλεια των κλειδιών μας, ή σε περίπτωση δυσλειτουργίας τους αναγκαζόμαστε να αγοράσουμε νέα κλειδιά από την εκάστοτε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών.

Το κόστος είναι μεγάλο, χρόνος παραγγελίας του κλειδιού σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και τον ένα μήνα με αποτέλεσμα να σας αφήνουν χωρίς όχημα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην REIPARECU μπορούμε αυθημερόν να λύσουμε το πρόβλημα είτε απενεργοποιώντας το immobilizer ή προγραμματίζοντας νέα κλειδιά ακόμα και χωρίς το αυτοκίνητο στο χώρο μας. Μεταφέροντας όλα τα δεδομένα του immobilizer σε άλλον εγκέφαλο – καντράν – BODY ECU – BSI – EZS – immobox.

 

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση και την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που φροντίζουμε να αναβαθμίζεται συνεχώς κάνει την RepairEcu να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και στα ποιο δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με εγγυημένες λύσεις στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.